Start bouw van de Boskrâne in Skoatterwâld

HEERENVEEN:  12 drie onder één kap woningen en 8 halfvrijstaande woningen met garage worden vanaf heden gebouwd aan de Boskrâne.

Al meer dan twaalf jaar is Skoatterwâld een plek om te wonen, leven en genieten voor vele honderden gezinnen. Het is een fraaie woonplek in een wereld van groen en water. Centraal in het noorden van Nederland, ideaal liggend aan de uitvalswegen naar de rest van Nederland. Met een levendig winkel- en uitgaanscentrum binnen handbereik.

Wonen in een wereld waar groen en water centraal staan. Waar ruimte nog de normaalste zaak van de wereld is. Dat is wonen in Skoatterwâld! Op een plek waar beboste zandgronden, frisse waterpartijen en weidse Friese graslanden hand in hand gaan.

Aan de waterrijke oostelijke kant van Skoatterwâld wordt de buurt de Boskrâne gerealiseerd. Hier worden zeer ruime twee onder één kappers en drie-onder één kappers aangeboden, gelegen in een omgeving die het karakter van een Engels landschap draagt.

Woensdagmiddag ging de bouw van start. De nieuwe bewoners van de twinitg woningen waren aanwezig om dit feest mee te maken. De wethouders Siebenga en Zoetendal verrichten de officiele handeling door het storten van beton. Verwachting is dat binnen 10 maanden de woningen opgeleverd kunnen worden.