Opening nieuwe sportschool Fit For Free door Marit Bouwmeester

HEERENVEEN: Fit For Free opent donderdag 20 oktober officieel de deuren van een nieuwe locatie in Heerenveen.

Voor de feestelijke opening is de Friese zeilster Marit Bouwmeester, die in Rio goud behaalde, uitgenodigd. Zij zal de sportschool officieel openen om 19.00 uur. Iedereen: leden en niet-leden, zijn van harte welkom om tussen 18.00 uur en 22.00 uur een kijkje te komen nemen, dit is meteen een leuke en informele gelegenheid om de olympische heldin te ontmoeten en de nieuwe locatie te komen bekijken.

Een DJ zal de muziek verzorgen en naast vele leuke groepsles en FunXtion workouts, is er een oudhollands fietsspel waar men kan racen tegen vrienden en kans maakt op leuke Fit For Free prijzen.

Dat Fit For Free Bouwmeester heeft uitgenodigd voor de opening van de nieuwe locatie is geen toeval. De sportschoolketen heeft momenteel een campagne lopen waarin ze leden stimuleert van een droom een doel te maken, door hem op te schrijven op de zogenaamde “wall of goals” die in iedere Fit For Free locatie aanwezig is. Wat is de droom van een topatlete na het behalen van olympisch goud? En hoe zorg je dat die droom een doel wordt? Die vragen zal Bouwmeester tijdens de opening beantwoorden. Haar nieuwe droom zal als eerste schitteren op de ‘wall of goals’ in Fit For Free Heerenveen.

Maar niet alleen topatleten hebben doelen, ook de lokale leden hebben soms een bijzonder sportdoel. Fit For Free steunt leden en zorgt samen met het team dat deze doelen behaalt worden. Bouwmeester gaat tijdens de opening in gesprek met een aantal van hen en deelt tips en trics.

De nieuwe locatie is ruim opgezet met o.a. een grotere krachtruimte. Daarnaast zijn er mooie houten vloeren, en is er een Queenax rek in de FunXtion zone. Bij Fit For Free Heerenveen kun je al sporten vanaf €9,95 per maand. Kijk voor meer informatie op http://www.fitforfree.nl

OVER FIT FOR FREE 

Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of je traint om je conditie te verbeteren, je spieren te versterken, af te vallen of om gewoon fit te blijven, geen doel is te klein of te groot, te relaxed of te sportief. Elk doel is prachtig, omdat het jouw doel is. Daarnaast kun je trainen op kwalitatieve apparatuur en is er altijd een abonnement dat bij je past.

Fit For Free Heerenveen Fit For Free Heerenveen is gevestigd aan de Jousterweg 38.