Nieuwe Jumbo Heerenveen gaat 23 november open

HEERENVEEN:  Jumbo Kooistra opent woensdag 23 november de deuren van een geheel nieuwe winkel aan het Molenplein in Heerenveen.

De vorige winkel op deze locatie is in februari gesloten. Na acht maanden kunnen klanten  weer terecht in de compleet nieuwe winkel, die volledig is ingericht volgens de Jumbo formule.

Na de Jumbo winkel in het winkelcentrum De Greiden, is dit de tweede Jumbo Kooistra winkel in Heerenveen.

Ondernemer Erik Kooistra is trots op de nieuwe winkel: “Ik kijk er naar uit om de deuren te openen. De nieuwe winkel wordt prachtig en ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om op woensdag 23 november een kijkje te komen nemen. In totaal biedt de winkel ruim 1.100 vierkante meter winkelplezier. Samen met filiaalmanager Patrick Jilderts en het team verheug ik mij erop om klanten te inspireren!”

Optimaal bereikbaar

Inwoners van Heerenveen en omgeving kunnen dit najaar weer volop profiteren van de unieke Jumbo formule van beide Jumbo Kooistra winkels in Heerenveen. De Jumbo Kooistra winkel in winkelcentrum De Greiden is binnenkort namelijk weer optimaal bereikbaar. Momenteel worden de laatste werkzaamheden aan het geheel vernieuwde winkelcentrum uitgevoerd.

Nieuwe medewerkers en vertrouwde gezichten

Het team bestaat uit de vertrouwde gezichten die klanten nog kennen van begin dit jaar. In de afgelopen maanden hebben deze medewerkers in verschillende andere Jumbo Kooistra filialen gewerkt. Nu de compleet nieuwe winkel haar deuren gaat openen, keren zij weer terug naar het Molenplein. Tevens is Jumbo Kooistra op zoek naar nieuwe medewerkers voor de nieuwe winkel. De wervingscampagne gaat nu van start. Solliciteren kan opwww.jumbokooistra.nl.