Knusse opvang in een huiselijke sfeer bij kinderopvang Lappelein

HEERENVEEN: Vrijdag en zaterdag was er een open dag bij kinderopvang Lappelein. Marjolijn van der Geer-Baalmans was de gastvrouw voor haar kinderopvang aan de Thorbeckestraat. Na een aantal jaren al werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang is Marjolijn vier geleden aan huis begonnen als gastouderopvang.

Na vier jaar kon haar droom nu in werkelijkheid worden gebracht en werd het Kinderopvang Lappelein en gevestigd in de voormalige rechtbank. Kinderopvang Lappeplein is een flexibele kleinschalige opvang en BSO.

In de afgelopen weken is er druk gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. “En het is gelukt met alle timmermannen en schilders”: vertelt Marjolijn trots. Er moet nog wel wat gaan gebeuren, zo wordt er in het najaar begonnen om de tuin klaar te maken. Rondom het pand komen afscheidingen zodat het voor de kinderen veilig buiten spelen is.

Marjolijn kan terug kijken op twee mooie open dagen. Veel ouders kwamen langs om de sfeer te proeven. “We zijn er klaar voor”! Flexibele knusse opvang in een huiselijke sfeer daar staat kinderopvang Lappelein voor.

Kinderopvang Lappelein is geopend van maandag t/m vrijdag (6.30 uur – 19.00 uur). U betaald per afgenomen uur en niet per dagdeel. Voor meer informatie kunt u mailen naar kinderopvanglappelein@gmail.com