Doe mee aan de 1e Gouden Plak Bedrijvenrun!

Foto Flitsnieuws.nl

HEERENVEEN: Op zondag 28 augustus 2016 vindt de tweede editie plaats van de Kiwanis Feanrun; een sportieve en gezellige loop over 4 Engelse mijlen (ongeveer 6,4 kilometer), waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel. De start is om 14:00 uur bij Sportstad Heerenveen, waarna koers wordt gezet richting Thialf om vervolgens te finishen in het gezellige centrum op de Koemarkt.

Nieuw: de Gouden Plak Bedrijvenrun:

– Een sportieve en gezellige manier om als collega’s de vakantieperiode af te sluiten, de vakantiepondjes eraf te trainen en fris weer te beginnen aan het werk;

– Na afloop gezellig een hapje en drankje samen en met andere deelnemende bedrijven;

– Bijdrage aan het goede doel van de Kiwanis Feanrun.

Gouden Bedrijvenpakket!

Wanneer u als bedrijf deelneemt aan de Gouden Plak Bedrijvenrun, kunt u rekenen op ’n Gouden Bedrijvenpakket:

– Deelname van minimaal drie en maximaal vijf lopers per Bedrijventeam;

– Een hardloopclinic in de periode voorafgaand aan de Feanrun;

– Unieke hardloopshirts voor alle lopers van het Bedrijventeam met daarop ook uw eigen bedrijfslogo!

– Een gezamenlijke ontvangstruimte en warming-up voorafgaand aan de start;

– Teamfoto’s na afloop van de Bedrijvenrun;

– Een eigen ‘borreltafel’ met Gouden munten voor hapjes en drankjes na afloop van de Bedrijvenrun;

– Vermelding in twee paginagrote advertenties (één voorafgaand aan de Feanrun in augustus, één na afloop van de Feanrun in september) in het huis-aan-huisblad Groot Heerenveen;

– Vermelding op de website en social media van Heerenveen ’n Gouden Plak.

Kosten en aanmelden 

De kosten van deelname bedragen 300 euro (excl. BTW) per deelnemend team en kan tot en met 15 juli via de link in de digitale flyer of via info@ngoudenplak.nl Meerdere teams inschrijven is uiteraard mogelijk. Wees er snel bij, want er zijn maximaal 250 startnummers beschikbaar voor deelnemers aan de Bedrijvenrun.

Gouden Sponsor aanbieding

Wilt u als bedrijf tevens sponsor worden van de Feanrun 2016? Voor in totaal 500 euro exclusief BTW krijgt u naast deelname van uw Bedrijfsteam tevens een spandoek bij de finish. Dit is inclusief productie. Het spandoek is na afloop van de Feanrun voor u.

De Bedrijvenrun is een onderdeel van de Feanrun. Deelname is geheel voor eigen risico. Door het aanmelden voor de Bedrijvenrun gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden voor deelname.