De Lachende Koe breidt uit en opent vestiging in Heerenveen

HEERENVEEN – Na Leeuwarden, Drachten en Harlingen wordt ook het centrum van Heerenveen verrijkt met een nieuwe vestiging van Grand Eetcafé De Lachende Koe.

Het karakteristieke Grand Café Paul Kruger in het centrum van Heerenveen sluit per 1 januari a.s. haar deuren en wordt verhuurd aan Grand Eetcafé De Lachende Koe. Eigenaresse Christel Koning en haar team gaan zich volledig focussen op het oorspronkelijke familiebedrijf De Koningshof aan de Prinsenweg 1 in Heerenveen.

Christel kijkt terug op een prachtige periode in Paul Kruger. Vanaf januari a.s. gaat haar aandacht echter volkomen naar De Koningshof met restaurant, zaalverhuur en een groeiende catering. Bij deze vernieuwde start van de plek waar het voor haar familie ooit begon, blijft een restyling niet uit.

“De Prinsekamer is prachtig geworden en we hebben nog veel meer plannen, we hebben er heel veel zin in! De gezellige decembermaand betekent de grande finale voor Paul Kruger. De traditionele informele Oudejaarsborrel op de laatste dag van het jaar is dan hét sluitstuk van dit stijlvolle etablissement. “We hopen dat we nog vele mensen mogen begroeten, zou erg leuk zijn”, aldus Christel Koning.

De verbouwing van het pand aan de Oude Koemarkt 12 start begin 2017 en zal een volledige metamorfose ondergaan. Na verwachting opent de nieuwe vestiging van De Lachende Koe vrijdag 3 februari haar deuren. Vanaf dan kan ook iedereen in Heerenveen e.o. genieten van het succesvolle ‘In-Koe-Sief’concept: een lunch of diner inclusief drankjes voor een vaste prijs met een uitstekende service!

Openingsactie De Lachende Koe

Reserveer vóór 2 februari 2017 voor een datum ná 3 februari bij Eetcafé De Lachende Koe Heerenveen en ontvang: 3 gangen In-Koe-Sief diner voor de prijs van een 2 gangen In-Koe-Sief diner, geldt voor de hele tafel! Reserveren kan via www.Facebook.com/dekoeheerenveen of T. 0513 624 148, tot ziens!