De Koffieplantage in nieuw pand Heerenveen

HEERENVEEN: De Koffieplantage viert zaterdag 8 oktober 2016 haar 5-jarige bestaan met een feestelijke opening van haar nieuwe pand aan Pleinweg 8 in Heerenveen! Klanten zijn heel blij dat hun koffie- en thee speciaalzaak nu gevestigd is op een centralere plek! Samen met buren Wijn & Spijs, It Fiskhuys, Keurslagerij Zijlstra en Puur IJs & Chocolade staat de Pleinweg hiermee steeds meer bekend als dé Culinaire Winkelstraat van Heerenveen.

Als je de winkel binnenkomt ruik je meteen overheerlijke geuren van diverse soorten versgebrande koffie en verschillende ingrediënten van vele theesoorten. De Koffieplantage laat mensen zowel privé als zakelijk graag genieten van 20 soorten koffiebonen, 150 soorten losse thee, chocolade, servies, cadeauartikelen en koffiemachines. Deze producten zijn zowel online, als in de winkel te verkrijgen. Als voorkeurspartner van bekende merken is De Koffieplantage vooral bekend als exclusief dealer van het bekende en betrouwbare Zwitserse koffiemachinemerk JURA.

Iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen in het nieuwe pand! De Koffieplantage heeft een speciale openingsactie en geeft u graag de onderstaande waardebon cadeau, die u uitgeprint kunt meenemen naar de winkel. Bovendien staat er dan een kopje versgemalen koffie of vers gezette thee voor u klaar, zodat u zelf deze overheerlijke, bijzondere en grote variëteit aan smaken kunt proeven!