HEERENVEEN: De laatste jaren is het aanbod van boeken voor jongeren (Young Adults), enorm gegroeid. Reden om op vrijdag 23 september een feestje in onze boekhandel te organiseren met speeddates met verschillende schrijvers en bloggers en een workshop handlettering.

Maak kennis met de schrijfsters Iris Boter, Anna van Praag en Margaretha van Andel; zij komen vertellen over hun boeken. Ook de bloggers Jessica Dillema van Reviews and Roses en Myrthe Westra van Boekwonderaar  komen je vertellen over bloggen en het recenseren van YA-boeken.

Een workshop handlettering door Karin Luttenberg van het boek  “Handlettering doe je zo!” voor de eerste 25 aanmelders. Laat een button maken als leuk aandenken aan deze avond. BY-KEES uit Heerenveen zorgt voor iets lekkers!

Ook enthousiast? Deze spetterende avond is op vrijdag 23 september vanaf 19.30 uur (ontvangst vanaf 19 uur), voor iedereen tussen de 15 en de 21 jaar oud. De toegang is gratis maar aanmelden vooraf in de winkel of via info@binnertoverdiep.nl is dringend gewenst.